Není co říct

Není co říct

Anotace: když už slova nestačí...

Došla slova, kterými jsem ti mohla říct,
jak moc si mi ublížil...
Nezbyly už žádné slzy, které by prozrazovaly,
jak jsi mě ponížil...

Levnou hračkou pro tebe jsem byla -
bohužel to už jsem dávno pochopila!
Jen mě mrzí, že tenkrát jsem ti doopravdy věřila
a naši lásku jsem věrně střežila.

Jak hloupá a naivní jsem dokázala být
dnes uvad mi na rtech smích
a nedokážu říct, kdy mi bude líp...
Autor Kariš, 12.02.2007
Přečteno 399x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí