Teď už jenom o Lásce

Teď už jenom o Lásce

Anotace: Už bylo dosti chmuru, teď už jen a jen o pěkných věcech, vždyť život je tak krátký přece

Jsem tu pro Tebe, tak je souzeno,
se vším, s dobrým i se zlým,
a je to Láska, která laská,
i když nejsem na sto procent,
ty pro mne,
já pro tebe,
jsem zrozen.

Vím, že život se mnou nebyl často lehký,
že zažila jsi hodně překvapení,
však tvá Láska mě stále laská,
a za To Díky, že jsi tolik vydržela,
jen Láska unese víc než kůń,
vzpomenu si často, byl jsem vůl,
já pro tebe,
ty pro mne,
nezůstanem sami jak v plotě kůl.

A i kdyby bylo nejhůř, a třeba i loď života se potápěla,
budu s Tebou stále,
budu tě za ruku držet jak ve filmu Titanic,
tak jak starý pán držel svojí paní,
a pak přišla vlna z nenadání,
a však nebyl konec,
Naopak,
další díl se jistě rozjede,
s Láskou, Prosím,
snad se to zas povede.
Autor Jeněcovevzduchukrásného, 21.10.2016
Přečteno 378x
Tipy 6
Poslední tipující: Koza, Psavec, Amonasr, Fany, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné vyznání :-)!

21.10.2016 20:26:45 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí