Lampy

Lampy

Anotace: ...

Lampy v husté tmě svítí
Dívám se do jejich záře
Myslím na tu, jež přináší kvítí
Ta pomohla mi znovu pocítit ten nádech.

Nádech, který slovo líbezné má
Bez něj svět zažil by dávno pád
A mně každičký den jej nadechnout dá
Abych žil a nezůstal na tomhle světě sám.

Lampy připomínají mi její tvář
Při pohledu naň oči mé procitnou
Ze tmy hluboké do zemských krás
Barvoslepost opustí a pestrost naleznou.

"Láska", to jest slovo, jenž na důraz dávám
Díky ní žijí lépe a radostně z postele vstávám
Neboť to je to, do čeho naději v životě vkládám
Petro Edrová, světlo mé, zde lásku Ti vyznávám.
Autor Jurij Iljic, 23.10.2016
Přečteno 325x
Tipy 1
Poslední tipující: AngelLia31
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí