Duch

Duch

Anotace: psáno mé první lásce...jak jinak, dle skutečnosti...

Na mechovém, polštáři,
usínáš v náručí,
slzičky tekou ti po tváři.

Hladím tě ve vlasech,
koukám ti do očí,
moje ruka však vítr jen roztočí...

Bolest už necítím,
křeč, možná ve tváři,
hledám svou duši v barevné vitráži.
Před sebou vidím život v metráži,
říkám si –žil jsem tu správně,anebo překážím?
Mech trávou zarostlý,
láska dávno tu neleží.
Odešla nevím kam,
avšak mé oči už navždy zůstaly tam,
na mechu u lesa,
tam, co jsem poprvé miloval.
Autor Diablek, 12.02.2007
Přečteno 385x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kráááááásnááá básnička jako všechny tvoje, tedy nekteré jsem vyjiměcne jine ale to jen potvrzuje pravidlo : )

19.11.2007 16:31:00 | kukaska

Také mě láska
zkameněla v srdci,
nikdo netuší co
bude dál,já píšu
na zeď černou
tuší,že každý
den života,přeci
jen za to stál!

19.04.2007 16:35:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí