Nebyl.

Nebyl.

Anotace: .

 

Vlastně jsem čekala,

že zmizíš.

(Tak vidíš...)


Bez rozloučení

a dojemného slova.

(Musím začít znova.)


Bez jediného sbohem

a ohlédnutí zpátky.

(Za zamčenými vrátky.)


Bez poslední tečky.

Nebo otazníku?

(V jednom okamžiku...)


Bez mrknutí oka

a bez pusy na čelo.

(Nevíš, jak to bolelo.)


Nevíš, jak to bolelo?

Proč by jsi se zajímal.

(Když už míříš o dům dál.)


V jednom okamžiku

jsi najednou cizí.

(Jak vzpomínky mizí...)


Za zamčenými vrátky

schovám zbytky stínů.

(Jizvy tvého splínu.)


Musím začít znova,

jako by si nebyl.

(Až takový debil.) 


Tak vidíš. 

Autor Megan, 23.10.2016
Přečteno 317x
Tipy 22
Poslední tipující: mkinka, malyK, Keryon Notingson, Akrij8, Pelican, JSJ, Philogyny1, Misha, enigman, Dreamy, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Za zamčenými vrátky, at' počítá si zátky, z lahváčů pitých o samotě, lkajíc: kde jen tě mám, moje kotě...

02.11.2016 14:43:53 | Pelican

Paráda, díky. :)

02.11.2016 14:49:36 | Megan

Ta bolest. Byl. A marná touha...
Uběhla léta dlouhá, zas se objevil. Tak vidíš.

23.10.2016 20:48:23 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí