Naděje

Naděje

Anotace: ...musíme ji mít... Jinak zemřeme sami nebo... Kdo ví...

Otevři knihu a začni číst,
otevři srdce a pusť tam sníh,
pak utichne bolest,
v led se promění

Otevři knihu lásko má,
je tam příběh, který začíná...
Na samotném konci naší cesty,
u rozcestí...
Loučíme se, každá jde jinam,
srdce probodnuté trnem,
hořkou pachuť připomíná...

Začtená do duše,
která zbloudila,
a taky do touhy,
co v řádcích se ztratila

Otevři knihu a zemři v ní,
je to to jediné, co tě ochrání...

/...a najednou se cesty sešly/
Autor Sajurii, 26.10.2016
Přečteno 330x
Tipy 7
Poslední tipující: enigman, Frr, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taková setkání jsou prima...

24.11.2016 23:24:01 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí