Vlak...

Vlak...

Anotace: Doufam se vám bude libit..

Mezi námi je veliká vzdálenost,
mám toho čekání už vážně dosť.
Na stanici sedím a čakám,
nejbližší vlak k tobě hledám.
Čekám na svůj vlak ale žádnej nejede,
žádnej vlak,cestu k tvému srdci nenájde.
Vážně nevím co dále dělat mám,
v té bolesti a strachu si na kolejnice sedám.
Už v dálce sliším jet vlak,
nad mou hlavou létá krásnej černej pták.
Vidím vlak je stále blíž a blíž,
říkám "miluji tě" i když vím,že mě neslišíš.
Pomalu si na kolejnice léhám
a na svůj vlak smrti čekám.
Vidím světlo ale nevidím tebe,
zbohem lásko,zbohem krásné nebe...
Autor Ani24, 27.10.2016
Přečteno 286x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, Ormissia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí