Vidím ji ve všech barvách

Vidím ji ve všech barvách

Anotace: ...

Modré nebe
Modrá rostlina
Modrá stěna
Modré šaty
Modrá voda
Žádná věda
Všude ona.

Bílé nebe
Bílá rostlina
Bílá stěna
Bílý led
Bílý sníh
Žádná věda
Všude ona.

Červené nebe
Červená růže
Červená stěna
Červené třešně
Krev Tvého jména
Žádná věda
Všude ona.

Ve dne nebe modré či bílé
Za měsíce čistě černé
Při východu i západu červené
Na jaře samá rostlina
V létě ženy nosí modré šaty
Ze všech koutů teče voda
V zimě mění se v led
Krajinu pokryje třpytivý sníh
Není v tom žádná věda
Láska si pokoje nedá
Vidím ji ve všech barvách.
Autor Jurij Iljic, 28.10.2016
Přečteno 335x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí