Ten správný čas

Ten správný čas

Anotace: vrátit čas...

Šla bych
raněná láskou
s rukou na tlukoucím srdci
ještě naposledy tě hledající

tápající

a vlastnící méně než nic
s nohama pořezanýma
žiletkami tvých slov

platící vším
co nemám
Charonovi přes řeku
vlastní krve

najít strážce orloje
a vrátit hodinám
ten správný čas...
Autor Hana Trnková, 12.02.2007
Přečteno 601x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

s nohama pořezanýma
žiletkami tvých slov...to je moc pěkné!

11.05.2007 02:23:00 | arnoV

:-)))

15.02.2007 19:24:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí