O.N.A.

O.N.A.

Anotace: Kdyby žila na konci světa

O.N.A.

Kdyby žila na konci světa

a nevedla tam žádná cesta,

každý den bych za ní šel,

lásku v kapse pro ní měl.

 

Taková dívka, to ona je,

tak popletla hlavu né jenom mně.

Každý po ní bezmezně touží,

jak supi nad mršinou vytrvale krouží.

 

Kdyby mi řekla, tak seskočim hned,

jen co bych si oprátku uvázat sved.

A jak bych se na šňůře bezvládně houpal,

tlak by mi v hlavě pomalu stoupal.

Však byl bych já šťastný, že mohu být s ní,

a jak moc ji miluji, že to ona ví.

Tak posedlou duši po ní já mám,

proto své srdce na pospas jí dám.

Ať probodne či hýčká jej,

Bože aspoň šanci mi dej!

 

Pak klidně se mi směj…

Autor Pecus, 31.10.2016
Přečteno 320x
Tipy 3
Poslední tipující: jitka.svobodova, DigBallz
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí