Milenci

Milenci

Anotace: ...

Jako vánek ze zahrady vplul jsi do mých řek
a tu nejkrásnější ze všech poklon jsi mi řek.
Unesu tě lásko do svých snů,
přebrodíme spolu spoustu krásných dnů.
Já tě na oplátku pouštím do sebe,
jenom tobě otevřu tak bránu do nebe,
lásko jsi pro mě jak první tak i poslední,
přebrodíme spolu spoustu krásných dní.
Autor Inge, 13.02.2007
Přečteno 361x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí