Láska to je nebe

Láska to je nebe

Anotace: ...

Láska to je krásná věc,
Je to jako by na mě spadla klec.
Na svatého Valentína,
Dali jsme si skleničku vína.
Pozval jsi mě domů,
Stálo tam spoustu stromů.
Pod jeden strom jsme se usadili,
A podal jsi mi lilii.
Najednou jsem se červenala,
A lilie se rozkvétala.
Prohrábnu ti vlasy,
Máš tak krásné řasy!
Vlastně jsi krásný celý,
A tak hodně veselý.
Láska to je prostě nebe,
A miluji jenom tebe!
Autor Adorable stories, 05.11.2016
Přečteno 449x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí