Letní láska

Letní láska

Anotace: Dnes vzpomínám na to léto,zamilovala jsem se do syna Tvých přátel,teto.

Kecali jsme večer,byl jsi moc hezkej.Svalnatej celej a taky velkej.A teď vidím,že nemůžu Tě milovat dál,pán Bůh mi jiného prostě dal.Bylo toho málo jenom deset vět,tahle krásná láska rozbila se hned.A tak štěstí ať Ti přeje,nová láska snad Tě hřeje.
Autor NezNámý, 07.11.2016
Přečteno 303x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí