Oni se tajně schází

Oni se tajně schází

Anotace: Láskyplné objetí, a dlaní po kabátu ji sjel, Ti dva nic neřeší, z čirého nebe blesk do nich sjel. Možná se chtěl ohlédnout, jeho rtům však nedá vydechnout, tak líbají se tu víc, bez riskování, by nebylo nic....

 

Láskyplné objetí

a dlaní po kabátu ji sjel

Ti dva nic neřeší

z čirého nebe

blesk do nich vjel

 

Možná chtěl se ohlédnout

 ona jeho rtům

 nedá vůbec vydechnout

tak líbají se tu víc

bez riskování, by nebylo nic

 

Když ti dva se spolu schází

Tak láska není pouhou frází

Když ti dva se spolu tajně schází

Tak touze naplno žít

Už nic víc neschází

 

A z půli holý strom

tam na rozcestí

tvoří jen slabý štít

kde milenci lásku svou

chtěli na chvíli skrýt

 

To že, čas je v hodinách

 žádný z nich nevnímá

jim vzácná je vteřina

kdy svět v lány květů

se náhle měnit začíná

a vůní svou každého

 vážně dojímá

 

Padá zlaté listí

 z úst pára stoupá

a proud kolemjdoucích

 v koutě duše skrytě doufá

že láska perutě jim dá

a život vyšší smysl má  

 

Když ti dva se spolu schází

Tak láska není pouhou frází

Když ti dva se spolu tajně schází

Tak touze naplno žít

Už nic víc neschází

 

(Hanuš Šparlinek, 10.11.2016)

 

Autor Hanuš, 09.11.2016
Přečteno 500x
Tipy 6
Poslední tipující: jitoush, Fany, Iva Husárková, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

....takové pohlazení......jemné a nadýchané.....Ji.

12.11.2016 09:05:55 | jitoush

děkuji moc, jsem rád, že se text líbil

12.11.2016 10:19:33 | Hanuš

Moc pěkné :-)! ST

10.11.2016 07:12:30 | Fany

děkuji, jsem rád, že potěšila

10.11.2016 15:30:01 | Hanuš

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí