Ty a Já

Ty a Já

Anotace: ...

Když Tebe jsem přicházet viděla jako bych náhle oněměla.Naše oči se sbližovali víc a víc,snad nás nikdy nerozdělí nic.Dny běží rychle jak prase,zdá se mi o Tobě dnes a zase.
Poznali jsme se na hodině dějepisu,vzpomínáš jo prezident Ronald Reagan,ten byl náš.Ani vidu ani slechu,místo srdce mám kus plechu.Byl to pátek v kamnech dřevo praskalo,odpusť mi,lásko má,mě se jen stýskalo.
Autor NezNámý, 11.11.2016
Přečteno 366x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí