Poprvé...

Poprvé...

Anotace: ...ten pocit nejde vyjádřit slovy...

Ve starém domě, kde oprýskané stěny stojí,
s věčnou touhou dva stíny se propletou.
Mlžný opar z hvězd jim čestvé rány nezacelí,
trámy zpívají si píseň staletou.

V umlčeném tichu jejich srdce pro sebe bijí,
nespoutaná těla vůně chladu s láskou objímá.
Pro zkrocené myšlenky teď právě žijí,
orosená kůže náhle rozkoš prožívá.

Čtyři rohy prázdné a pár výkřiku z extáze,
za matným oknem domu dvě růže v trní konců sní.
Poprvé nepatřili jen sobě, překonali nesnáze,
naplnili lásku - ona navždy v něm, on navždy v ní.
Autor Severka, 13.02.2007
Přečteno 451x
Tipy 6
Poslední tipující: Zefi, Kozoroh 1
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Ahojik :)

Tyjo je moc pěkná... šikulko.. :) :) :)

13.02.2007 17:53:00 | Marketuli

Klobouk dolů...

13.02.2007 12:37:00 | Kisska

Tak to muselo být krásný.

13.02.2007 10:51:00 | malíček

Ta je nádherná...

13.02.2007 10:37:00 | káva

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí