PRSTEN

PRSTEN

Anotace: A tak jsem skejsnul kvůlu prstenu ve vězení.

Na zlatý prsten měl jsem našetřeno,
však přišel jsem pozdě, už bylo zavřeno.
Tak stojím za vitrínou a obdivuji ten skvost
mezi námi je propast a nikde žádný most.

Je jako poklad který hlídá rarach
však sáhl bych na něj a proměnil by se v prach.
Rarach zkrášlil ho k obrazu svému
teď prsten nepoznávám, je jiný
bídný rarach, on je vinný!

Možná je prsten jen iluze,
možná je stejný jako všechny ostatní.
ne ne ne není, v mých očích je stále krásný!
Ano, dokonalý a překrásný!

Zkouším rozbít vitrínu
nedaří se, je pevná, nepovolí.
náhle alarm hlasitě zvoní.
Tak chvatně za roh zaběhnu.
To už mě však strážníci honí.
a tak jsem skejsnul kvůli prstenu ve vězení.
Autor Elrond8, 11.11.2016
Přečteno 265x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí