Něžné krutosti

Něžné krutosti

Anotace: ...

Natáhni duši mou
třeba až k vesmíru
zahoď mě do kouta
jako kus papíru

Utop mě v pravdě
na dně skleničky
ze šlach a svalů
nadělej mašličky

Ty si pak s grácií
zapleť do vlasů
zanech mě v půlcestě
stát bez kompasu

Strhni mi kůži
popal mě od svíce
uspořádej mi na těle
sabat čarodějnice

Tahej mě za vlasy
mý jméno zašeptej
rozkroj mě čtvrtky
potom mě zakopej

Zapal mý touhy
a nech je plát
hlavu mi klidně setni
máš - li být můj kat

Budeš hrdou pýchou
a ze srázu strmý pád
jo lepší je ztratit
nežli nemilovat
Autor Madanik, 13.11.2016
Přečteno 661x
Tipy 16
Poslední tipující: Kirsten, mirecek, René Vulkán, Poetik, Iva Husárková, bogen, MARKO, Dreamy, Fany, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je výborná

26.11.2016 10:37:33 | René Vulkán

lepší je ztratit nežli nemilovat.....hluboce pravdivé

13.11.2016 18:48:13 | jitka.svobodova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí