Možná zítřek nás rozdělí

Možná zítřek nás rozdělí

Anotace: další jedna o nešťastném vztahu

Možná zítřek nás rozdělí
Necháš vyhasnout
cigaretu v popelníku
Tak skončí poslední
naše představení
Na křídlech zážitků
a nových prožitků
Odletíš pryč

Možná zítřek nás rozdělí
Necháš dopadnout
klíče bytu do kanálu
Tak skončí poslední
román lásky
Který si přečtete
a který nechcete
Odletíš pryč

Možná zítřek nás rozdělí
Necháš vychladnout
svůj díl citu v tomhle ránu
Tak skončí poslední
naše probuzení
Další díl nebude
ach ty zlý osude
Odletíš pryč
Autor Ziny, 17.11.2016
Přečteno 389x
Tipy 8
Poslední tipující: Amonasr, Iva Husárková, Dreamy, Fany, Cyrda, Philogyny1, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky :-)!

17.11.2016 17:57:53 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí