Vzpomínky

Vzpomínky

Anotace: Jdu ulicí nehezkou, v myšlenkách proklínám, že zmařenou láskou s třešničkou na dortu se zadarmo ...

Jdu ulicí nehezkou,
v myšlenkách proklínám,
že zmařenou láskou
s třešničkou na dortu
se zadarmo užírám
život je bez chuti
a tak vzpomínám


Plamínek mou duši pomalu spaluje
“Byla krásná.” říká mi naděje
a v trápení si libuje
tak foukám a stále silněji,
ale snažím se zbytečně,
topím se v naději
a tak vzpomínám
Autor Maitreja, 19.11.2016
Přečteno 234x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí