Bílá ovečka

Bílá ovečka

Černá můro v podzimním svitu
jen se usaď k výšinám a vnímej
Moje slova, která nemohu vyslovit
Jsou plná bolesti a lásky
Touhy a ponížení
Dívka v rudých šatech se smutnou tváří a tajemným úsměvem
Její oči jsou plné svitu a černoty
Ženich v modré košili s havraními vlasy se vzdaluje
rozpíná havraní křídla
dostal strach a ulítá před těma očima
Jsem pouhou nevěstkou tohoto světa
Přesto jsem plná naděje,
Plná očekávání nových zítřků
Ať přinesou cokoliv
Jsem Bílá ovečka mezi vlky
Nemůžu se bránit
Mějte slitování
Autor Dušekteráztroskotává, 19.11.2016
Přečteno 360x
Tipy 10
Poslední tipující: ARNOKULT, Iva Husárková, jitka.svobodova, Lioness, Dreamy, Kubíno, retro47, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí