Zastav se lásko

Zastav se lásko

Anotace: Cesta životem je krásná ve dvou.

Zastav se lásko a zavři oči
Zkus se mnou cítit jak svět se s námi točí
Můžeme spolu vykročit do života
Ruku v ruce a v okovaných botách.

 

Budeme hledat své štěstí spolu
Ta cesta povede nahoru a dolů
Snad se k ní připojí i další stopy
Jedny či vícero malinké boty.

 

A až první z nás dojde k cíli
Starý a šťastný jak dobře jsme žili
Druhý mu s něhou pohladí vlásky
Klidný a Vděčný za život plný lásky

Autor Evell, 21.11.2016
Přečteno 485x
Tipy 7
Poslední tipující: Marsinka, Iva Husárková, Malá mořská víla, Jin&Jang, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak ta sladce i s trochou hořkosti zahřála u srdce. ST :-)

21.11.2016 21:43:30 | Marsinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí