Mezidobí nekonečna

Mezidobí nekonečna

Anotace: ...

Nic nemírní
opuštěné planutí
prázdné foyer
plamenem se nerozhoří

trápí déšť mrak
jednosměrnou cestou
do zatracení
rozervaný
smuteční stuhou z duhy

konec zvedá oponu
zachraň se raněný ptáčku
teď vyhasíná láska
NAPOŘÁD
Autor ricda, 22.11.2016
Přečteno 256x
Tipy 6
Poslední tipující: Jin&Jang, Cyrda, jitka.svobodova, Iva Husárková, zelená víla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí