Samé otazníky

Samé otazníky

Anotace: nepoetické večerní rozjímání ...

Jak dostanou se hvězdy do očí
a motýlí křídla do břicha?
Jaktože Princ lišku ochočí,
proč srdce nebolí zticha?
Kde klube se v člověku touha
a mizí všechny sliby?
Kudy jít, je cesta dlouhá,
děláme stejné chyby?
A kam pospícháš tak brzo ráno?
Jak končívá, co nezačalo...?
Autor ježa, 23.11.2016
Přečteno 358x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Poetik, Kubíno
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jsi pěkně zvědavá, ale máš to hezky napsané

23.11.2016 16:39:00 | kosák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí