... dotekem větru útěcha tato ...

... dotekem větru útěcha tato ...

Anotace: Jsem s tebou i když s tebou nejsem :)

Nejsem tady s tebou drahá HE,
přesto nyní mluvím větrem na tebe.
I když smutek z rozdělení převládá,
Bůh jest tím, kdo klid duším nám dává.

Klidem nám je věrnost a důvěra,
každodení souznění, neustálá podpora.
To skutečnost nám velmi krásná,
samotu v šepotu přečkáme lásko vzácná.

S Bohem nic tak složitého není,
i když oči pláčí ze srdce chtění.
Ty slzy milá ženo moje,
zaručenost lásky... To lásky pravda je.
Autor RešHeNúnHe, 13.02.2007
Přečteno 332x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Dala bych tak 70%, jestli bych teda měla hodnotit literárně, ale jinak je víra krásná věc, ale i nebezpečná

13.02.2007 16:02:00 | Miskitka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí