CESTA

CESTA

V obyčejný den

nenaslouchaje žádný hlas

vydal jsem se

osaměle

toužíce

položit svou hlavu

do stínu

bezpečí

věčného života

neb

pouhým jsem

bodem

v řečišti věků

a s nimi plynu

kamsi

za vysněným

barokním obrazem

se šťávou

sladkého Chardonnay

stékajícího

z koutku

smyslných

úst...

 

 

 

Autor Zbynislaw Thinkiewicz, 24.11.2016
Přečteno 290x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, Fany, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí