Pacienti

Pacienti

Anotace: Já jsem vítr a ty budeš tma hvězdami posetá, oblohou se zrcadlí ta naše hra a duše nespoutaná. Náš surf a diagnóza F, v šedým moři svítí zlatá žíla, k čemu jsou terapie? tady život na síle nabírá...

 

Jedem spolu dál

  surfový prkno

 skvěle klouže

Víš já se tě nejdřív

 trochu bál

ale teď ruku svou

  za tebou do vln

bych klidně dal

 

Tam ve víru lásky

procítěný

diagnózou F

v nás živený

 

Kdo nám vlastně rozumí?

Kdo nám to jednou vysvětlí?

  celý svět bez naděje se topí

inzerát na lásku všude lepí

a já se chci smát

 

Ty budeš asi normální

 Tobě strach vůbec nebrání

žít naplno dál

Ty budeš asi morální

pro svoje vzácný poznání

že touhy nespoutáš

 

 

Tam ve víru lásky

procítěný

diagnózou F

v nás živený

 

Město usíná

ze skal voláš

 vlny už vřou

do lůna svého

ke zrození zvou

 

Já jsem vítr a ty budeš tma

hvězdami posetá

oblohou se zrcadlí

 ta naše hra

a duše nespoutaná

 

Náš surf a diagnóza F

v šedým moři

 svítí zlatá žíla

k čemu jsou terapie?

tady život na síle nabírá

 

Ostrý útes z dáli se blíží

a maják právě zhasl

možná život náš na chvíli se ztiší

ale já milovat tě budu napořád

milovat tě budu napořád

 

Tam ve víru lásky

procítěný

diagnózou F

v nás živený

 

(Hanuš Šparlinek, 26.11.1016)

 

 

 

 

Autor Hanuš, 26.11.2016
Přečteno 311x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mate to krasny:-)) toš ST :-))
Vydařené:-)

26.11.2016 11:05:44 | Tvořilka Lenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí