Neznámé poetické sloky neznámé poetické dívce z deštivého města

Neznámé poetické sloky neznámé poetické dívce z deštivého města

Anotace: Neznám tě a přece mi daruješ, když se potkáme, nádherný úsměv :) Velké díky!

Procházeje ulicí,
mokrým večerním chodníkem
políbeným od chodců,
potkal jsem tě
a dech mi ustrnul na rtech
jako k-á-m-e-n.

Neznám tě,
avšak tvůj lehoučký úsměv
připomněl mi déja vu.
Už jsem tě musel vidět,
snad v poušti, v moři,
ve strunách či kladívkách.

Řekni mi, kdo jsi
a já ti řeknu, jaký jsem.
- anebo ne...
Chci tonout v sladké nejistotě
ve sladké NEJISTOTĚ
(a tvých očích...)
Autor Zasněný básník, 29.11.2016
Přečteno 272x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, Fany
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkné :-)!

30.11.2016 03:43:30 | Fany

ach to nadherné!

29.11.2016 22:32:09 | Tvořilka Lenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí