Mráz

Mráz

Anotace: .

Venku dnes je velkej mráz z mojich slz už by mohla bejt hráz.
Slavík náhle zpívat přestal,nechápu proč láska mě tak trestá?
Venku mrzne,vítr fouká,na Tvou fotku pořád koukám.
Dávno opadalo listí,flaška rumu to dneska jistí.
Venku je zima,mlha a sněží,bez Tebe po boku všechno jde stěží.
Šla na mráz s v culíku sepnutými vlásky,z očí tekly ji slzy lásky.
Autor NezNámý, 30.11.2016
Přečteno 319x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, Poetik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí