Coje vlastně láska?

Coje vlastně láska?

Anotace: ...

Láska je ranní mlha,
co se časem změní v déšť.
Láska je lež,
nikdy ti nedá jen to,
co chceš.
Láska je krásná,
ale časem bolí,
i zlomit ti srdce i to si dovolí.
Láska je cit,
který snadno můžeš mít,
časem o něm však už budeš jen snít.
Láska je jako anděl z nebe,
jednou zase odletí,
a tobě zbydou jen slzy a pohled na šedé nebe...
Autor flusii, 13.02.2007
Přečteno 390x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

no, ano.... pravda...

13.02.2007 18:18:00 | Marketka3x3

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí