Jsme si tak blízcí

Jsme si tak blízcí

Anotace: Dovolím si ještě jednu z mé soukromé podsekce - jednoduché básničky o nešťastných láskách. A zkusím změnit žánr, držte mi palce.

Jsme si tak blízcí jak před lovem tygr a mladá gazela,
já tě toužím mít a ty netušíš že se něco děje.
Ale všechno je jinak, úplně, zcela,
to mě čekají chvíle beznaděje.

Máme tak podobný smysl pro humor,
aby ne, vždyť když s tebou mluvím ani nevím jak.
Jsme trochu jak panna a netvor
a lovestory o nás byl by doják.

Jsme si tak blízcí jak otec a dcera,
roky narození to napoví,
jenže holka poznala tátu včera,
a ten táta dvacet let to ví.

Ty máš chlapa, dům a spoustu plánů,
v nich určitě máte spolu děti.
a já mám ženu, dům a Honzu a Janu,
a v plánu úplnou ztrátu paměti.
Autor veršovánek, 02.12.2016
Přečteno 376x
Tipy 2
Poslední tipující: MARKO, dodola
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy se líhnou divné myšlenky :)

03.12.2016 06:14:01 | MARKO

Někdy divné, jindy divnější, tak je to v žití vezdejším.
Někdy juchů, jindy ach, a bude to tak než se obrátíme v prach.

04.12.2016 21:52:07 | veršovánek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí