Láska je...

Láska je...

Anotace: Co je to láska...?

Láska je sluníčko co svítí,
láska je koš plný nádherného kvítí.
Láska je jak spousty hvězdiček,
láska je někdy pár slziček.
Láska umí pohladit srdíčko,
lásky je třeba všude-alespoň maličko.

Bez lásky,nemohli bychom být,
bez lásky nešlo by i ve dne snít.
Bez lásky by život smutný byl,
láska totiž přináší mnoho krásných chvil.
Lásky je na světě zkrátka třeba,
bez tohoto pocitu se žít nedá!
Autor Manndarinka, 13.02.2007
Přečteno 396x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí