Komedie

Komedie

Anotace: Komedie...

Lži mi prosím znovu
Podrob mě téhle laciné komedii
Polož se na lože s nebesy 
a vypal zde jeho jmeno
 
Vyzývám Vás!
Otevřete hubu!
Začněte hrát tuhle hru nenávisti
Lžete!
Hrajte si 
Buďte vědci
a nebudete zviraty
 
Zrodili jsme se v době Pádu
kde během všech probdělých nocí
instinkt znásilnil naše těla
a my dobrovolne spalili nase srdce
 
Vyhradili jsme si právo zraňovat
zradu překryli vášní
hluk nahradili tichem 
uverili krehke tvari na konci
a tak jsme podlehli
 
Vyzývám Vás!
Otevřete hubu!
Začněte hrát tuhle hru nenávisti
Lžete!
Hrajte si 
Buďte vědci
a nebudete zviraty!
Autor Frelsi, 05.12.2016
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí