Vzpomínka

Vzpomínka

Anotace: Vzpomínky někdy bolí...

Vzpomínka je horší než střepy
do srdce ryje ti a bodá
být láskou k někomu slepý
na to lék nikdo ti nedá

Vzpomínka jak jí otvíráš srdce
a zranitelný jsi jako malé dítě
později bude tě velice mrzet
v myšlenkách spletitých jak pavoučí sítě

Vzpomínka je jako bestie
co rve ti srdce z těla
tvůj strach z ní v tobě stále žije
a ona čeká kdy to udělá

Kdy naplní tě hrozným strachem
prázdnotou samotou a žalem
v zákoutích své mysli bloudíš
sužován strašným srdcebolem

Pak třeseš se svazující nejistotou
tiše v posteli si zoufáš
že věci minulé znovu se nestanou
marně tajně doufáš

Vzpomínka tě dožene k pláči
někdy tě srazí do kolen
těch hezkých měl by sis vážit
a na ty špatné zapomeň!
Autor Pája94, 05.12.2016
Přečteno 385x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, Ormissia, Poetik
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutná, ale nádherná, ST

05.12.2016 20:58:06 | Ormissia

presne to prozivam:-( ST...

05.12.2016 15:58:55 | Tvořilka Lenka

Ať prožíváme sebevětší trápení, nesmíme se v něm utápět...jinak nepřejde...hlavu vzhůru :)

05.12.2016 16:06:50 | Pája94

Jste/Jseš úžasný:-):-) :-)

05.12.2016 16:11:07 | Tvořilka Lenka

děkuju :) a je mi jednadvacet, tak budu radši, když mi bude tykáno ;)

05.12.2016 16:20:22 | Pája94

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí