Láska-zamyšlení

Láska-zamyšlení

Anotace: Další vyjádření toho,co to je láska.

Láska,to je krásná věc,
Nezná ji jen lakomec.
Ten má rád jen sám sebe,
při této myšlence mě srdce zebe.
Vždyť...láska je tak krásná,
ovšem né vždy šťastná.

Láska u srdíčka hřeje,
tento cit všem štěstí přeje.
Láska umí životu radost dát,
celý den máš chuť se smát.

Zkrátka,je to pocit štěstí,
životem ti cestu klestí.
Kde je láska je i zdraví,
nikdo tady nechuraví.
Proto lásku dávejte,
žádné chmury nemějte.
Autor Manndarinka, 13.02.2007
Přečteno 482x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí