Maturák

Maturák

Anotace: Začalo to po jejím maturáku...

Postavy sedící okolo stolu,
ráno střídá propitou noc,
trochu použití baví se spolu,
možná těch drinků bylo už moc.

Sedí tam, krásná neznámá,
tak nějak nesměle klopí zraky,
s vlasy si při tom pohrává,
šaty rudé, jak vlčí máky.

Vlasy tmavé, přírodní blondýna,
kolem ní skoro andělská záře,
ale ona není tak nevinná,
klame totiž výrazem tváře.

Oči pomněnkově modré,
hluboké, jak dno oceánu,
jiskřivé, jasné i moudré,
trochu těžké časně k ránu.

Plné rty po polibku volají,
tak osamělé,
její ňadra zmáčknout si potají,
přání smělé.

Rty na rty přiložit,
absolutní štěstí,
maturák takhle zakončit,
prohra či vítězství?
Autor Pája94, 07.12.2016
Přečteno 275x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, Ormissia, DigBallz
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí