Ona

Ona

Anotace: ...

Za oknem nám
skotačí hvězdy
třpytící se očí andělů
Ničeho se neboj
odemkni zlatavou bránu
a dovol jim
rozeznít na varhany
tvého srdce
Tu pradávnou melodii
rajské zahrady

Peřina voní
jako tvé vlasy
Z pod ní zasténání
půvabnější než mořský koník
plavící se v barvách duhy

Ach jak dovede být dlouhá
vzdálenost mezi
našimi rty
než v sobě splynou
jako kapky deště
v blaženosti
tobě vlastní
Autor Laxx159, 07.12.2016
Přečteno 370x
Tipy 5
Poslední tipující: mirecek, Iva Husárková, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí semi velice

07.12.2016 19:31:07 | jitka.svobodova

Líbí se mi velice

07.12.2016 19:30:32 | jitka.svobodova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí