osudové setkání

osudové setkání

Anotace: osudova první vteřina při setkání s láskou...

Jsem modrá duha nad krajinou
Jsem tichý stín tvůj, pod hladinou

Jsem tiché slovo ve tvém srdci
Myšlenka, co pootočí
svět tvůj, ve kterém toužíš zůstat

Úsměv ti však zdobí ústa,
když v krajině neznámé
čekáš až se poznáme.

Léto voní kůrou stromů
tvoje tvář, pak cestou domů
v myšlenkách mě doprovází.
Toužíš zůstat- neodcházíš.

Tvoje oči tančí s mými,
pod hvězdami třpytivými
chci se dotknout tvoji touhy
teplem co mi z dlaní proudí
Autor michaela07, 08.12.2016
Přečteno 354x
Tipy 10
Poslední tipující: Kubíno, Cyrda, Kapka, Iva Husárková, banan, Geromero, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Až se mi z toho roztančili oči, jejeje nejdou zastaviíííít ...

09.12.2016 08:04:18 | klaun

Mladosť láske hľadí do tváre.
Dá jej ružové okuliare.
Pekne napísané

08.12.2016 12:26:39 | annav

Držíš lásku v dlani
jako ptáče křehké
neuletí přeci
něžně dýchej na ni
často není lehké
nezavřít ji v kleci

08.12.2016 09:02:59 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí