Vzpomínka

Vzpomínka

Anotace: ...

Krásná ta chvíle se vzpomínkou stává,
chtěl jsem ji zastavit, nešlo to však...
Odchází potichu příštího rána,
vzpomínku tiše jsem zapomněl pak.

Měl jsem ji v paměti předlouhá léta,
často jsem vzpomínal, snad je to tak.
Snad odešla ve spánku až na kraj světa,
nebo ji odnesl přestárlý pták.

Prosil jsem překrásnou vzpomínku tiše,
prosil ji, trochu i přemlouval.
Doufám že dopis mi brzy napíše,
já rád bych jí zase naslouchal.

Čekám tu na milou, snad dočkám se brzy,
bez ní je vzpomínat, jak lávu pít,
jak by mně svíraly ukrutné mrazy,
kéž bych jen věděl kam za ní jít.
Autor Křemen, 10.12.2016
Přečteno 318x
Tipy 3
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Křemeni to se ti povedlo

11.12.2016 03:21:03 | klaun

Díky

11.12.2016 04:31:42 | Křemen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí