Pořád

Pořád

Anotace: Psáno 3.10.2016. Rozchod a kapka ironie, hrající mu do noty.

Pořád spím na tvém polštáři,
ale v posteli mezi námi je půl metru místa
a mívám smutek na tváři,
neboť je mezi námi konec, hasta la vista.

Pořád jezdím tvým autem
a střihám zatáčky ve snaze vzpomínky zabít.
Protože mě dohání reálný svět.
Ale neboj - teď už mi bude zase líp.

Měla bych jít, kam mě srdce táhne
a věřila jsem, že cesta, kterou jdu, je cestou toho srdce.
Jenže někdy víc mluví mozek a přetluče náhle
to co v srdci chovám neustále.

A moje srdce je už od nás dvou na míle vzdáleno.
Autor Philosophic Theory, 10.12.2016
Přečteno 425x
Tipy 3
Poslední tipující: Ormissia
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak ať se k tobě srdce brzy vrátí
a s novou nadějí údery jeho zaznějí

11.12.2016 02:45:06 | klaun

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí