Řeka

Řeka

Anotace: Osud, čekání a naděje

Dřív než budeš tyto řádky číst,
vzpomeň si na řadu našich míst.
Vzpomeň si taky na lásku mou,
jak spolu jsme procházeli temnou tmou.
Láska a bolest asi k sobě patří,
Asi jako slunce co vždy září.
Já však vím a jsem si jist,
že neprošel jsem s tebou ještě řadu míst.
Miluji tě a tak to budu dále psát,
o tvé srdce se těmito řádky prát.
Snad jednou poznáš kdo kde čeká,
a nevytopí naší lásku pouze řeka.
Autor Fero132, 11.12.2016
Přečteno 312x
Tipy 5
Poslední tipující: JSJ, jitka.svobodova, banan
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mám to životně hodně podobné. Někdy je to marnost na marnost, ale ta naděje zůstává.

11.12.2016 06:56:23 | banan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí