Vánoční dárek

Vánoční dárek

Anotace: * Už je za humny *

Chtěl bych Ti dárek nevšední dát,

jenž zasloužíš si z lásky,

chybí mi rozpočet, jenž by to zvlád,

zbytečné rostou na čele vrásky.

 

Stojíce u výlohy, přemítám,

co pořídit v tuto chvíli,

když něco krásného spatřiti znám,

nádherný obraz plný životní síly.

 

Postačí ulehnout pod zdobnou jedličku,

vždyť je to můj obraz ve skle,

věnovat zabere pouhou chviličku,

to dar z lásky nejlepší hnedle.

 

Autor banan, 12.12.2016
Přečteno 295x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka, Fany
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

https://www.youtube.com/watch?v=k0RJtL6w7io

12.12.2016 12:10:03 | Tvořilka Lenka

:-)

12.12.2016 11:00:51 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí