Šerhezád

Šerhezád

Anotace: Je to už několik roků a já po tobě pořád toužím má milovaná šerhezád tvé oči, a tvé krásné polibk...

Je to už několik roků
a já po tobě pořád toužím má milovaná šerhezád
tvé oči,
a tvé krásné polibky
a tvé horké dotyky
Tak kam jsi zmizela má Šerhezád?
neviděl jsem tě už tolik let
i když tvoje pohyby znám nazpaměť
tvoje rosa byla vždy tak horká
vášní nechali jsme se se spoutat
Čím dál víc mi chybíš Šerhezád

A teď se s tebou toulám ve svých představách
bez tebe to fakt nedávám
má Šerhezád teď již volná
každé holce tak podobná
Šerhezád s andělskými křídly
rozkoš k nám opět míří
Tak chtěl bych se s tebou opět v posteli toulat
tu pevnou zeď mezi námi zbourat
Zatím však jen ve snech miluji se s tebou Šerhezád
a tak to asi bude napořád.
Autor Pajalord, 13.12.2016
Přečteno 351x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

neskutecne nadherne a dojimave k slzam ...

13.12.2016 09:22:19 | Tvořilka Lenka

Děkuji :) tentokrát jsem se inspiroval touto skvělou skladbou :) https://www.youtube.com/watch?v=y-dqttDjcFs

13.12.2016 12:18:59 | Pajalord

To je milé :-)

13.12.2016 12:23:01 | Tvořilka Lenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí