Příjde odpověd?

Příjde odpověd?

Anotace: přišel si,byl si tu a ted se nechceš vrátit!

Bude to ještě někdy jako dřív?
Ten smích, to ticho a neustálé pohledy?
Budeš mi psát, jak mě máš rád a že sem tvoje?
Obejmeš mě ještě, abych se nebála?
Řekneš mi zase, že mi to sluší?
Jáá chci to slyšet v tom srdci...

Tak proč tady nejsi?chci abys tu byl!
proč se jen ptám?
A kdy se mi vrátíš?
vrátíš se vůbec?
uvidím tě ještě někdy?

já Nechci se pořád jen ptát,
já chci tě slyšet se smát,
a ne tě vidět zase mi lhát.
tak ploč už mě nemáš rád?
to tys byl ten co mi říkal miluju tě
říkal si to do očí,
prej,že se jen kolem mě ten život netočí.Pamatuješ?
Ten pohled pořád tak bolí,
jak tisíce bodajících noží.
nechci tu sedět a prosit,
tohle si mě přece neučil.
tak kdy mi odpovíš?
kdy se zase uvidíme?
příjdeš ještě?

Nechci už plakat...
Autor Mispul, 13.02.2007
Přečteno 462x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

:) Pěkná

30.03.2007 17:45:00 | Laivindia

Neplakéj.. odpovědi možná najdeš ve svém srdci

16.02.2007 23:26:00 | Najlin

Je to víc než jen pěkný,je to skvělý.

15.02.2007 15:37:00 | Miki1302

děkuju

14.02.2007 16:43:00 | Mispul

Je to pěkný :-)

14.02.2007 08:41:00 | Merlin1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí