Rozchod

Rozchod

Anotace: .....

Láska dokáže trpce bolet,
dokáže i sladce vonět,
nutí tě srdce slyšet.
Ve svých snech já s tebou jsem,
pluji s tebou nad ránem.
Oči slepé,srdce bolí,
tohle už nikdo nepochopí.
Slané slzy polykám,
na krásné chvilky vzpomínám.
Být s tebou už nemůžu,
jak ten smutek přemůžu?
Chvíle s tebou sladké byly,
teď se ale rozplynuly.
Byls mé teplo, byls můj chlad,
Zlomils mi srdce-napořád.
Autor Smutný anďel, 13.02.2007
Přečteno 371x
Tipy 2
Poslední tipující: Antionette
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to bych do tebe neřekla super

15.02.2007 13:52:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí