UFO

UFO

Anotace: shock

Co se mi zdálo, to má něco do sebe
budeš to Ty, vem to, kdo jsi Ty jediná
že Tě chci? volám na lampárnu do nebe
toužím po setkání, torz těla lejdina

hejna mám v oblacích nad hlavou, v hlavě
kam se jen podívám, vídám Tvý vnady
utíkám do snů, pak zpátky, no právě
několikero hal stínů za zády

sdílím, ač žádný z nich nepatří mému
šedému tělíčku, spadlému z nebes
hodný kluk vyhne se jak všemu zlému
pak i tak dobrému.. pod talíř mi nelez
Autor Petbab, 15.12.2016
Přečteno 258x
Tipy 9
Poslední tipující: Jin&Jang, zdenka, Poetik, Psavec, kdotoví, Květka Š., Iva Husárková, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí