Modlitba

Modlitba

Anotace: za lásku

Pane Bože, prosím tě, kdyby to jen trochu šlo,
já nechci aby mě to přešlo, vždyt ty to víš, úplně,
jen kdyby to mohl být takový životní doplněk.
Ono, když je to hlavní část bytí,
tak je to občas k z... promiň Bože.

Bože na nebesích,
dej ať aspoň teď, o Vánocích,
na ní myslím jenom po nocích.

Pane, vždyť já už vím
že mě máš rád
a že všechno co děláš
má smysl a řád,
ale to se na mě ta holka
musí tak pěkně smát?
A mě to musí u srdíčka hřát?
A přitom to srdce z těla rvát?
Autor veršovánek, 15.12.2016
Přečteno 380x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, Kapka, NezNámý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

slzy dojetí..

15.12.2016 21:57:10 | Tvořilka Lenka

Až tak? Děkuju za tip a příští třeba bude veselejší.:-)

15.12.2016 22:10:56 | veršovánek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí