Radosti všedních dnů

Radosti všedních dnů

Anotace: Nač slavit svátek,když dny co plynou nám dají víc

.
V té kouzelné chvilce rozednění,
posílám Ti pár zimních políbení,
je 14.února a zima žádná,
má hlava myšlenek je prázdná
proč lásko...?

Vždyť víš jsou slova, co jdou snadno říct,
však co člověk cítí znamená mnohdy víc
a věty co rychle plynou pryč,
pak nemají ten správný klíč
víš lásko...?

Život, smutek, láska, štěstí-
nic z toho není bez bolesti,
snad týká se to i nás dvou,
ale jednou, až přijde ten správný čas,
snad pošlu Ti těch pár slov
co v srdci mém se skrývají

...v dárkovém balení
.
Autor Markéta.., 13.02.2007
Přečteno 373x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře

Tak to je...

22.07.2007 12:49:00 | Bíša

Krásné a pravdivé, nic není bez bolesti ;-)

13.02.2007 22:31:00 | ona

Hezké. Smutně milé...

13.02.2007 22:17:00 | Gregy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí