Jsi můj osud i láska

Jsi můj osud i láska

Anotace: Láska je mocná čarodějka

Jsi můj osud,jsi mé přání,
jsi láska a jsi milování,
jsi můj důvod k radosti,
s tebou mizí všechny starosti,
jsi dívka oníž se mi zdá,
jsi mé modré nebe i hvězdná obloha,
jsi západ slunce,když končí dny,
jsi měsíc,co po kraji rozsévá sny,
jsi květina,co láskou rozvíjí svůj květ,
jsi mé věchno,jsi můj svět,
já chtěl bych na okamžik smět,
k tomu květu přivonět,
já chci jen pro tebe žít,
mé srdce pro tebe bude láskou bít,
já s tebou chci se ze života radovat
a jsem sťastný,že právě tebe mohu milovat!
Autor Pepik K., 13.02.2007
Přečteno 991x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí