Láska

Láska

Anotace: a ani nevím jak popsat její kouzlo..

Skrýváš se v dětském úsměvu,

nevstupuješ nikdy do davu..

Dobíjíš člověka lépe než káva a energie drinky,

pokaždé když kolem mě projde, říkám si "díky"..

 

Nejvíc tě mám ráda pokud tě cítím,

rostu pak jak květina a tu radost šířím..

Někdy mohu sledovat tvé kroky jen zdálky,

pak se mi mění na šeď vlásky a co teprve ty vrásky..

 

Proto nechápu, že si tě někdo neváží

a svůj život žije pak jako za mříží...

 

 

 

Autor Lilll, 20.12.2016
Přečteno 439x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pokaždé když kolem mě projde, říkám si "díky"...
ANO!

20.12.2016 10:06:52 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí